12 főre:
55 cl Cseresznyés Vodka
25 cl Lime szirup
20 cl Áfonyalé
7,5 cl Grenadine (gránátalma) szirup
1-1,5 liter 7 Up szénsavas üdítőital
10-20 db friss cseresznye és/vagy meggy (szár és mag eltávolítva)
A friss cseresznyét/meggyet mossuk meg, és távolítsuk el a szárakat, illetve a magokat. Fontos, hogy ne szedjük szét, hanem a magokat vagy magozóval távolítsuk el, vagy csak egyszerűen fogjunk egy hurkapálcát, és a szár felőli oldalról indítva, nyomjuk ki a magokat. Ezt követően rakjuk a keverőpohárba, és törőfával picit nyomkodjuk meg, de ne törjük össze, mert ez lesz a díszítés a bólés tálban. Tegyük a cseresznyéket/meggyeket és az összes hozzávalót a bólés tálba a 7 Up szénsavas üdítőn kívül, és keverjük jól meg, majd hagyjuk állni 10-15 percig. Töltsünk rá a jól behűtött 7 Up üdítőt.