Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Bombay Sapphire Gin 40% 0.7 l

 Bombay Sapphire Gin 40% 0.7 l
ItalClub Ár
7.950 Ft
Egységár: 11.357 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Bombay Sapphire megváltoztatta a napjaink ginjeiről alkotott képet - könnyed, élvezhető ízvilágával és a szenzációs márkához kapcsolódó dizájnjával.

A névadó drágakő, a csodának számító 182 karátos \"Star of Bombay Sapphire\"-t hajdanán a némafilmek csillaga, Mary Pickford birtokolta, aki férjétől kapta azt gáláns ajándékként. A hangzatos márkanév ehhez igazodva elegáns és letisztult formavilágú kéken csillogó palackban ölt testet, amelynek címkéjén a hajdani gyarmati brit birodalom virágkorát idéző Victoria királynő arcképe is helyet kapott, ezzel is utalva a távoli Indiában született derék szokásra, amely a ginfogyasztást a kinintartalmú tonikkal kötötte össze, immáron végérvényesen. Ezt a szép szokást a napjainkig is lelkesen követik, de az igazán finom ginekből érdemes a koktélok másik alapkategóriáját, a martinit is készíteni, hiszen a minőség itt tud igazán kitűnni.

A Bombay Sapphire gin 10 különböző jellegzetes növény felhasználásával készül, amely egy 1700-as évekből származó recept modern technológiával történő újrakomponálásával a kor elvárásainak megfelelő könnyed, mégis elegáns ízvilágot hozott. Az átlagos ginek készítésével ellentétben- ahol a növényi részeket együtt párolják le a gabonából készült alapszesszel – itt a finomított alapszesz a lepárló tetején lévő növényekkel teli kosáron kíméletesebben átpárologva kapja meg jellegzetes \"Bombay\" karakterét.

A különleges alapanyagok, amelyek a gin egyedülálló ízvilágát adják a világ majd minden szegletéből hozzák a különleges, helyi aromákat:
a boróka – Itáliából,
a mandula –Spanyolországból,
az angelika gyökér Németországból,
a kasszia kéreg – Indokínából
a koriander magok – Marokkóból,
a kubeb bogyók – Jáváról,
\"a paradicsom magjai\" – Nyugat-Afrikából,
a citromhéj – természetsen Spanyolországból,
az édesgyökér – Kínából,
míg az írisz gyökér – Olaszországból kerül a lepárlóberendezésbe.

Alkoholtartalom: 40% 

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron