Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Mészáros - Bodzási Kékfrankos Válogatás 2016

Mészáros - Bodzási Kékfrankos Válogatás 2016
ItalClub Ár
3.535 Ft
Egységár: 4.713 Ft/l, Csomagolási egység: 1

A Kékfrankos a Kápát medencében őshonos fajta, minden adottsága megvan arra, hogy híres világfajtává váljon. Ez a kiváló fajta és ez a különleges dűlő lehetővé teszi, hogy nagy bor készülhessen belőle,melynek feltétele a gondos odafigyelés.

 

Nevét a Bodzási Dűlőről kapta, amely Szekszárd egyik legszebb déli dűlője. A dűlő jellegzetessége az idős 35 éves szőlőtőkék, illetve a vörös agyagos talaj (terra rosa),mely különleges ásványosságot ad ennek a bornak. A pincészet terméskorlátozást alkalmaz, hogy minél jobb gyümölcsöt kapjanak. A szőlőt kézzel szedik 15 kg-os ládákban kettős válogatást alkalmazva, egyszer egy fürtválogatást, majd egy szőlőszem válogatást, hogy csak teljesen egészséges szőlőszemek kerüljenek az erjesztőbe. 21 napos héjon erjesztést alkalmaznak, közben kíméletesen macerálják a cefrét, majd 2 éves tölgyfahordós érlelés következik, mikor is a borok szép simára érnek.

 

Sötét rubinvörös színű. Illatában aszalt szilva, szilvalekvár érezhető. Szájban száraz, kifogástalan egyensúly, a magas alkoholtartalom nem teszi nehézkessé. Érett taninnal és lekerekedett savaival komplex ízhatású bor, melyet aszalt szilva, szeder íz díszít.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron