Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Becherovka 38% 1 l

Becherovka 38% 1 l
ItalClub Ár
6.100 Ft
Egységár: 6.100 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Receptje máig titkos, akárcsak az Unicumé: csak két szakértő ismeri a titkot. Annyit lehet tudni, hogy 21 fajta gyógyfűből készül. 1807-ben elkészült az eredeti gyomorkeserű receptje és Josef Becher cseppek formájában elkezdte patikájában árulni. Megszületett a Karlovi Vary Becherovka.

Josef Becher egyre sikeresebb vállalkozását 1841-ig vezette és lakat alatt tartotta a szesz receptjét. Csak fiának és örökösének, Johann Bechernek adta át az ital titkát, akiről később bebizonyosodott, hogy a recept kitűnő gyámja és emellett jó képességű vállalkozó is. A régi elavult gépeket korszerű berendezésekre cserélte, új gyárat épített és 1867-re a Becherovka gyártása elérte a teljes kapacitást. Az ital mai neve is tőle származik és ő bízta meg sógorát, a karlsbadi Karel Laubot, hogy megtervezze a jellegzetes lapos üveget a különleges címkével.

Kiváló: gyomorbántalmak, emésztési rendellenességek, diétás problémák kezelésére.

A Becherovkát sokféleképpen fogyaszthatjuk. A legfinomabb, ha 6 °C alá hűtve, vagy mélyhűtve isszuk, de almalével, vagy tonikkal keverve és egy szelet citrommal ízesítve is élvezhetjük kitűnő aromáját.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron