Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Grand Marnier Cordon Rouge /Piros/ 0.7 l

Grand Marnier Cordon Rouge /Piros/ 0.7 l
ItalClub Ár
10.393 Ft
Egységár: 14.847 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Az ital receptúrája a XIX. század óta változatlan, a pontos összetevők természetesen titkosak. A legfinomabb cognachoz vad- vagy más néven keserűnarancs héját adják, majd különböző fűszerekkel és vaníliával ízesítik. Az italt végül cukorsziruppal édesítik, majd tölgyfahordókban érlelik.

Az ital áttetsző, tiszta, színe a borostyánhoz hasonlatos, illatát elsősorban a narancs határozza meg. Alkoholtartalma magas, körülbelül 40%. 

Jellegzetes, selymes íze miatt édességek készítésénél különösen kedvelt. Sok koktél meghatározó összetevője, de hidegen, jégkockákon szervírozva is gyakran fogyasztják, elsősorban nem aperitifként, hanem az étkezések záró akkordjaként, a desszert mellé.

A Grand Marnier már 1880-as születése óta kifinomultság szimbólumává vált az európai és észak-amerikai asztalokon, hiszen már VII. Henrik király és Ferenc József uralkodó udvari fogadásain is fogyasztották, valamint a Savoy és a Ritz hotel bárjaiban, és az orosz udvar szalonjaiban is jelen volt. Ez az ital ma is megtalálható a legfejedelmibb estélyeken, a legrendhagyóbb partikon és pompás fogadások menüjében, ahogyan például a milliárdos Donald Trump esküvőjén is.

A Grand Marnier likőr alapja a konyak, melyet a kizárólag a francia Cognac régióban készítenek szőlőből. Készítését szigorú előírások szabályozzák:kétszeres lepárlás és minimum 3 évig tölgyfa hordóban való érlelés. A Grand Marnier cég saját narancsültetvényekkel rendelkezik a Karib szigeteken. Az ott termesztett narancsot kézzel leszedik, majd héját megszárítják, ezután a franciaországi lepárlóba szállítják. Ott alkoholba áztatják, majd a lepárlás után egy a parfümhöz hasonlatos finom, narancsaromájú eszenciát készítenek. Ezt "összeházasítják" a konyakkal és további 6-8 hónapig érlelik tölgyfahordókban.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron