Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Grand Marnier Cordon Rouge /Piros/ 40% 0.7 l

Grand Marnier Cordon Rouge /Piros/ 40% 0.7 l
ItalClub Ár
9.990 Ft
Egységár: 14.271 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Az ital receptúrája a XIX. század óta változatlan, a pontos összetevők természetesen titkosak. A legfinomabb cognachoz vad- vagy más néven keserűnarancs héját adják, majd különböző fűszerekkel és vaníliával ízesítik. Az italt végül cukorsziruppal édesítik, majd tölgyfahordókban érlelik.

Az ital áttetsző, tiszta, színe a borostyánhoz hasonlatos, illatát elsősorban a narancs határozza meg. Alkoholtartalma magas, körülbelül 40%. 

Jellegzetes, selymes íze miatt édességek készítésénél különösen kedvelt. Sok koktél meghatározó összetevője, de hidegen, jégkockákon szervírozva is gyakran fogyasztják, elsősorban nem aperitifként, hanem az étkezések záró akkordjaként, a desszert mellé.

A Grand Marnier már 1880-as születése óta kifinomultság szimbólumává vált az európai és észak-amerikai asztalokon, hiszen már VII. Henrik király és Ferenc József uralkodó udvari fogadásain is fogyasztották, valamint a Savoy és a Ritz hotel bárjaiban, és az orosz udvar szalonjaiban is jelen volt. Ez az ital ma is megtalálható a legfejedelmibb estélyeken, a legrendhagyóbb partikon és pompás fogadások menüjében, ahogyan például a milliárdos Donald Trump esküvőjén is.

A Grand Marnier likőr alapja a konyak, melyet a kizárólag a francia Cognac régióban készítenek szőlőből. Készítését szigorú előírások szabályozzák:kétszeres lepárlás és minimum 3 évig tölgyfa hordóban való érlelés. A Grand Marnier cég saját narancsültetvényekkel rendelkezik a Karib szigeteken. Az ott termesztett narancsot kézzel leszedik, majd héját megszárítják, ezután a franciaországi lepárlóba szállítják. Ott alkoholba áztatják, majd a lepárlás után egy a parfümhöz hasonlatos finom, narancsaromájú eszenciát készítenek. Ezt "összeházasítják" a konyakkal és további 6-8 hónapig érlelik tölgyfahordókban.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron