Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Baileys 17% 0.7 l

Baileys 17% 0.7 l
ItalClub Ár
6.590 Ft
Egységár: 9.414 Ft/l, Csomagolási egység: 1

A világ egyik legismertebb és legkedveltebb krémlikőrje. Megjelenése óta piacvezető kategóriájában az egész világon. Alapja kiváló ír whiskey, melyet frissen fejt tehéntej tejszínével, mézzel, vaníliakivonattal lágyítanak. Mesterséges aromákat nem tartalmaz. 

Színe világos mogyorós, tejeskávés. Illatában az édes tejszín és a vanília dominál. Lágy illatában a gazdag aromák tökéletes harmóniája fedezhető fel. A whiskey jellegzetes, malátás, gabonás aromáit kiválóan egészíti ki a tejszín bársonyossága. A háttérben kakaós, csokoládés, kávés aromák is megjelennek. Ízvilágának bársonyossága mindekit levesz a lábáról. Az ír whiskey intenzív és meghatározó zamata a friss tejszín puha selymességével tökéletes harmóniában egyesül és tölti meg az egész szájat. Lecsengése igen hosszú, gazdag zamatossága sokáig kitart, melyben végül a csokoládés, kávés jegyzetek is megjelennek.

Önmagában jéggel, de mindenképpen jól lehűtve fogyasztandó, kitűnő koktél alapanyag. Nagyon finom, selymes íze miatt, édességek, kávék kedvelt kísérője.

Alkoholtartalom: 17%

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron