Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Evinor-Simkó Pincészet, Sárospatak

Evinor-Simkó Pincészet, Sárospatak

A családi pincészet 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgoznak, hogy megszerettessék a Tokajit ismerő vagy még nem ismerőkkel vidékük csodálatos kincsét. A furmint és a hárslevelű mellett fő fajtájuk a sárgamuskotály.
Terméklista »
Szepsy István

Szepsy István

A család az 1500-as évektől termel Tokajban borokat. A mai generációk büszkék elődjeikre, céljuk, hogy méltóvá váljanak a feladathoz és a lehető legjobb minőségű szőlőt termeljék a dűlőkben, kompromisszumok nélkül.

Terméklista »
Kiss István, Ifj Kiss István

Kiss István, Ifj Kiss István

A Fitomark klasszikus családi pincészet, melyet Kiss István alapított az 1970-es évek elején. Tolcsva környékén lévő 15 hektárnyi területük már a 18.században 1.osztályú besorolást kapott, így biztosított a jó minőség.

Terméklista »
Royal Tokaji

Royal Tokaji

A Royal Tokaji Borászat főborásza Áts Károly, a Hegyalja Év Bortermelője 2006, Az amerikai Wine & Spirits bormagazin történetében először az ő borának adott 100 pontot. A Royal Tokaji Eszenciát 1999-ben palackozták.
Terméklista »
Demetervin Pincészet

Demetervin Pincészet

Családi pincészet, mely Tokaj-Hegyalján, Mádon gazdálkodik. Kizárólag saját szőlőből származó alapanyagot dolgoznak fel. Területei az Úrágya, a Király, és a Kakas dűlőkben találhatók.

Terméklista »
Kardos Pincészet

Kardos Pincészet

A Kardos család története több, mint 200 évre tekint vissza. A mádi szőlő és bor generációk számára biztosította a megélhetést. Kardos Gábor 1989-ben fektette le a mai borászat alapjait.
Terméklista »
Holdvölgy Borászat

Holdvölgy Borászat

A Holdvölgy borászat 25 hektáron gazdálkodik Tokaj-Hegyalján, Mád legkiválóbb területein. Egyes részeit már a XIV. században elkezdték építeni. A Holdvölgy főborásza Berecz Stéphanie után Gincsai Tamás.

Terméklista »
TR Művek

TR Művek

"Ifjú borrajongóként, hárman, fiatal borásztársunkkal Tállya megújításán dolgozunk. Jelenleg a Palota - dűlő több, mint 30 éves tőkéit műveljük."

Terméklista »

Soltész pincészet

A Soltész család szőlő és bor szeretete régmúlt időkre nyúlik vissza. Bizonyítja ezt az a dokumentum, amely szerint Soltész József – Soltész Miklós édesapja – szőlője és bora után 1922-ben Bodrogzsadányban adót fizetett.

Soltész Miklós 1940-ben Bodrogzsadányban született a család legkisebb gyermekeként. Életének alakulását döntően meghatározta gyermekkorában apjától tanult, tőle átvett gyakorlati tapasztalat és tudás.

Első munkahelye – amely egyben az utolsó is – a Tokaji Borkombinát volt. 40 évig dolgozott itt. Csak a cég neve változott Tokaj-Hegyaljai Állami Gazdaság, Tokaj hegyaljai Borkombinát és végül Tokaj Kereskedőház Rt lett.

Kezdetben Olaszliszkán pncevezető-helyettes, majd pincevezető. Feladata a szőlőfelvásárlás, borkészítés, borkezelés, aszúkészítés irányítása.

1992-ben Tolcsvára helyezték. Itt 3 felvásárló pince, a minőségi és múzeális pince vezetésével bízták meg. Innen ment nyugdíjba.

A borászkodást nyugdíjazása után sem hagyta abba. A családi birtokon termett szőlőből, mai megfogalmazással élve igazi kézműves borokat készít.

Igaz az évek során a borász teherbírásának csökkenésével egyenes arányban csökken szőlőterület is. Mára már csak a legjobb területekből maradt meg 1,5 ha. A Gellért -, Haraszt – és Meszes dűlőkben szőlők fekvése déli és délnyugati. Talaja vulkáni eredetű riolit tufa, amit ezen a vidéken a népnyelv „nyirok” talajnak nevez.

Terméklista »
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron