Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Külföldi borok, Sangria / Új-Zélandi Borok / Marlborough Borvidék / Villa Maria Pincészet / Villa Maria Marlborough Sauvignon Blanc 2017
Villa Maria Marlborough Sauvignon Blanc 2017
Villa Maria Marlborough Sauvignon Blanc 2017
Ár: 3.774 Ft
Egységár: 5.032 Ft/l
Csomagolási egység: 1
 
 

A Villa Maria Új-Zéland legjobb borászata, több évben is elnyerte az Év új-zélandi borászata címet. Mind a vörös, mind pedig a fehér borok minősége példás. Zamatuk gyönyörűen kiteljesedett, anélkül, hogy túlzott lenne.

A birtokot 1961-ben George Fistonich alapította. Jelenleg ez Új-Zéland egyik vezető borászata és a magántulajdonú gazdaságok legsikeresebbjei közé sorolható. A legjobb minőséget termő szőlő ültetvények Marlborough, Hawkes Bay, Gisborne és Auckland környékén találhatóak. Ezek többnyire a borászat tulajdonában vannak. Alastair Maling 2002-ben lett a Villa Maria vezető borásza. Borász diplomáján kívül 2000-ben egyike volt annak a kevés számú új-zélandi borásznak, akik megszerezték a Master of Wine címet.

Marlborough-ról származó Sauvignon Blanc borok gyorsan meghódították a világot kivételes zamataikkal,és egyediségükkel. Ez a bor a marlborough-i Sauvignon Blanc-ok között is a legjobbak közé tartozik. Intenzív, sokrétű, egyedi illata sok különlegességet rejt. Testes, zamatokban gazdag, harmonikus íze semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Egyszerűen tökéletes.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron