Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Feind Borház

Feind Borház

A családi birtokok tekintélyesebbjei közé tartozik az 1993-ban alapított Feind Borászat. 100 hektár szőlőterületükből 70 hektár Balatonfőkajáron és 30 hektár Balatonvilágoson található. 17 fajtát gondoznak, melynek 65%-a fehér, 35%-a kékszőlő. Ez utóbbi egytizedéből rozét készítenek. Fehérboraik nagy része reduktív technológiával készül, a vörösborok mindegyike viszont ászokhordós érlelést kap.

Terméklista »
Figula Pincészet

Figula Pincészet

A Pincészetet idősebb Figula Mihály alapította, ma már fia ifjabb Figula Mihály vezeti azt. A szőlőbirtok jelenlegi mérete 17 hektár, mely terület Balatonfüred, Balatonszőlős, Pécsely a Tihanyi-félsziget térségben található.

Terméklista »

Folly Borászat, Badacsony

A borászatot az üknagyapa alapította, aki 1878-ban építette meg a ma is használatban lévő pincét. A borvidék hagyományaihoz híven csak fehérborokkal - szürkebarát, muscat ottonel, budai zöld - foglalkoznak.

Terméklista »
Kristinus Borbirtok

Kristinus Borbirtok

Kéthelyen a borkészítés háromszáz éves hagyományra tekinthet vissza. A dombok, erdők védte 55 hektárnyi szőlő az agyagos talajnak és a harapnivalóan tiszta levegőnek köszönhetően tökéletes alapanyaggá válik, a pincészet pedig méltón is bánik vele. 

Terméklista »
Laposa Pincészet

Laposa Pincészet

A Laposa Birtok központja a Badacsony-hegy déli oldalán, a régi Bogyai úri birtokon található. Dr. Laposa József és felesége, a badacsonyi születésű Nóra a Balaton-felvidék szerelmesei, első földjeiket 1990-ben vásárolták meg.

Terméklista »
Pócz Pincészet - Balatonlelle, Balatonboglár

Pócz Pincészet - Balatonlelle, Balatonboglár

A Pócz család kötődése a szőlőtermesztéshez és a borkészítéshez generációkra nyúlik vissza, azonban a Pócz Pincészetet 1991-ben alapították.

Terméklista »
Szeremley Huba, Badacsony

Szeremley Huba, Badacsony

Szeremley Huba a Pannon Bormíves Céh alapítója, aki 10 éve kezdte el újjáépíteni a családi birtokot, mely mára Badacsony és a Balatoni Régió legismertebb birtoka és nemzetközi eredményei révén világszinten is jegyzik a nevét.

Terméklista »
Törley Pincészet - Chapel Hill borok

Törley Pincészet - Chapel Hill borok

A Chapel Hill márka 1980-as évek végén született, nevét a Balatonboglár mellett elterülő vulkáni dombról kapta. Korábban kanadai majd angol exportra készültek a borok. Jelenleg Svédországba, Angliába, Észtországba, Lettországba, Finnországba, Norvégiába exportálnak, de a borokat a magyar piacra is bevezették.

Terméklista »
Sabar Borház

Sabar Borház

2009 őszén Nagy László szőlész-borász és Ádám Gábor amatőr borkedvelő hozták létre. Kézműves borászatukban egyaránt követik a Badacsonyi Borvidék hagyományait illetve kihasználják a modern technológia lehetőségeit is.

Terméklista »
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron