Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Emilia Romagna Borvidék

Emilia Romagna Borvidék

A legkülöncebb észak-olaszországi borvidék, mely semmihez sem hasonlítható, önálló világ, saját szőlőfajtákkal, ízekkel, borkészítési technikákkal. A legismertebb szőlőfajtája a lambrusco.
Terméklista »
Friuli Borvidék

Friuli Borvidék

Olaszország legkeletibb borvidéke, saját fajtáinak, illetve a helyi gasztronómiához jól illeszthető borainak köszönhetően népszerű vidék. Elsősorban fehér fajták teremnek, de könnyebb, jó ivású, gyümölcsös vörösek is készülnek.
Terméklista »
Lombardia Borvidék

Lombardia Borvidék

Lombardia Észak-Olaszország közigazgatási egységéhez tartozik, 13 nagy bortermelő területtel, melyen számos kizárólag ezen a vidéken termő fehér, rosé és vörös fajta található.
Terméklista »
Piemont Borvidék

Piemont Borvidék

Piemonte szó szerint annyit jelent: a hegyek lábánál. Az Alpok ölelésében elterülő borvidék földrajzi adottságainak köszönhetően egészen sajátos klímával, és ezáltal különleges borokkal rendelkezik.

Terméklista »
Puglia Borvidék

Puglia Borvidék

Az olasz csizma sarka és sarkantyúja, egykor Európa borospincéjének számított. Az ország legrégibb borvidéke, egyben a legnagyobb termelő is. Őshonos szőlőik a negroamaro, aglianico, és a primitivo.
Terméklista »
Szicília Borvidék

Szicília Borvidék

A szicíliai borok a mai napig elsősorban helyi fajtákból készülnek. A leghíresebb kékszőlő a Nero d'Avola. A fehér szőlők csapatát pedig olyan helyi hírességek erősítik, mint a grecanico bianco, fiano, carricante, catarratto.

Terméklista »
Terlano Borvidék

Terlano Borvidék

Terlano szőlőültetvényei meredek domboldalakon és extrém hegyoldalakon találhatóak. A talaj, az erős napsugárzás, a mikroklíma, olyan mediterrán adottságokat hoz létre, amelynek köszönhetően sokféle szőlőfajta megterem.
Terméklista »
Toscana Borvidék

Toscana Borvidék

Közép-Olaszország nyugati partvidékén helyezkedik el, Európa egyik legrégebbi borvidéke. Egyharmadát a Chianti teszi ki, de ezen kívül még sok ismert bor készül, például Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano.
Terméklista »
Veneto Borvidék

Veneto Borvidék

Az osztrák határtól a Pó-folyóig terjedő borvidék rendelkezik a legtöbb DOC, azaz védett eredetű régióval. A borvidék három legfontosabb DOC régiója, egyben borfajtája a Valpolicella, a Bardolino és a Soave.
Terméklista »
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron