Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Árpád (kisüsti) termékcsalád

Az Árpád Kisüsti Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, technológiával készítik. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek és fajsúlyosak.

Terméklista »

Árpád Prémium Pálinkák

Kiváló minőségű díjnyertes pálinkák, modern, letisztult formájú üvegek egyedi megjelenésével. A legnemesebb - az adott fajta sajátosságait legszebben képviselő – gyümölcsökből készülnek, kézzel palackozva a legapróbb részleteket figyelő gondossággal.

Terméklista »

Árpád Mézes Likőrök

Az Árpád Mézes Likőrök valódi pálinkából készíülnek alacsony alkoholfokkal. Különlegességük az illatukban és a finom akácmézes ízben rejlik. Elsősorban hölgyeknek ajánljuk, valamint olyan pálinkafogyasztóknak, akik nem szeretik az ital testességét.

Terméklista »

Árpád Dupla Ágyas Pálinkák

A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. 

Terméklista »

Árpád Champion Pálinka

E termékcsalád a minőség és kiválóság elismerését hordozza magán. A név utal arra, hogy a benne lévő pálinkák a jók között is a legjobbak. A Champion-díj az Országos pálinka versenyen a zsűri által kiválasztott kategóriájában a legjobb aranyérmes pálinka az adott évben, ez pedig egyet jelent a garantált minőséggel.

Terméklista »

Árpád Novum Esszenciák

A NOVUM 100% aszalt gyümölcságyon, három évig érlelődött pálinka, amely a hordóban krémessé válik és a gyümölcs legjavát tartalmazza egy igazi kuriózum. Limitált mennyiségben kapható, minden darab egyedi csomagolásban.

Terméklista »

Árpád Generáció

A GENERÁCIÓ a család 3 generációjából kikerülő kiváló Pálinka Mestereinek tiszteletére született meg. Egy különleges Champion díjas Cuveé, nagyapánk, édesapánk és főzőmesterünk Árpád kedvenc pálinkáiból. A palack a lepotica-szilva, Irsai Olivér-szőlő és a birsalma ízeit zárja magába.

Terméklista »

Csabai 50%-os Kisüsti Pálinkák

Az Árpád Csabai-sorozat a hagyományos kétszeri lepárlású kisüsti technológiával készül. A tradícionális, magas alkoholfokot kedvelő fogyasztóknak ajánljuk. A termék a magas alkoholtartalma ellenére, sima, gyümölcsös és intenzíven virág illatú termékek sora.

Terméklista »

Vadász Pálinkák

A sorozatot a vadászoknak, a vadászatot kedvelőknek és a vadételeket, pálinkát szívesen fogyasztó ínyenceknek ajánljuk.

Terméklista »
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron