Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Absolut Vodka Blue 40% 3 l

Absolut Vodka Blue 40% 3 l
ItalClub Ár
25.990 Ft
Egységár: 8.663 Ft/l, Csomagolási egység: 1

 

A Svédországi Ĺhus-ban gyártott Absolut Vodka hosszú vodkakészítési tradíciókra tekinthet vissza. A mai napig is a hagyományos desztillációs folyamattal készül.

Lars Olsson Smith svéd vállalkozó és iparos az 1800-as évek végén mutatta be új technológiát a vodka készítésére. Bár a svéd vodkagyártás ekkor már 400 éves hagyománnyal bírt, ez a folyamatos lepárlási technológia forradalmasította a svéd vodkagyártást. Tökéletes tisztaságot, sokkal lágyabb harmonikusabb ízt eredményezett.
Az italnak Lars Olsson Smith a következő nevet adta: Abszolút Tiszta Vodka (Absolut Rent Brännvin), majd bejegyeztette a márkanevet 1879-ben.
Sokan kétkedéssel fogadták a svéd vodkát, különösen az áttetsző, papírcímke nélküli üvege miatt. Ezzel a megjelenéssel szinte észrevehetetlen volt az üzletek polcain. Még Ĺhus-ban sem voltak biztosak abban, hogy az ital megfelelő fogadtatásra talál, így biztos ami biztos kicsiben kezdték gyártását. Kézzel töltötték és egyesével selyempapírba csomagolták az üvegeket mielőtt rekeszekbe kerültek és USA-ba szállították. Ám 1980-ban megjelent az első reklám és a továbbiak, mint ahogy emlegetik is, történelem. 

Színe kristálytiszta. Illata és íze tiszta, friss, üde, ropogós, mely a többszöri lepárlásnak köszönhető.

A svéd különlegesség kiváló jól behűtve önmagában vagy koktél alapként is.

Alkoholtartalom: 40%

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron