Portugieser, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Kékfrankos és Zweigelt házasítása.
Művelési mód: Ernyő, közép magas kordon művelés.
Feldolgozás + érlelés: A teljes egészében reduktív bort most egyazon eljárással dolgozták fel. Bogyózást nagyon rövid ideig tartó héjon áztatás követett, majd a lé kóracél tartályba került, ahol irányított erjesztés mellett kész borrá erjedt. A fajtákat külön erjesztették és érlelték, egészen a házasításig.
Kóstolási jegyzet: A szokástól eltérően kissé világosabb rosé kerül most a poharunkba. Intenzív illat mellett szép savgerinccel találkozunk, mely kellő tartást biztosít, hogy mindig friss és üde bor kerüljön a pohárba. Gazdag, gyümölcsös, sokrétű, folyamatosan újat tud mutatni. Illatában és ízében egyaránt a szamóca vezeti a sort, melyhez csipetnyi trópusi gyümölcs is társul. Hosszan elnyúló korttyal ajándékoz meg minket.
Ételajánlat: Baráti beszélgetésekhez a nyárfa alatt vagy kint a réten. Legyen piknik vagy romantikus naplemente, helyt fog állni. Friss tengeri halak és társai, ropogós üde saláták, vagy tojásos nokedli kísérője is lehet.