Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Clausthaler Lemon 0.0% alkoholmentes 0.33 l eldobós üveges

Clausthaler Lemon 0.0% alkoholmentes 0.33 l eldobós üveges
ItalClub Ár
435 Ft
Egységár: 1.318 Ft/l, Csomagolási egység: 24

A szűretlen Clausthaler Radler a gyümölcsös sörök kedvelői számára nyújtja a megszokott Clausthaler minőséget üdítő limonádé ízzel mixelve. A pezsdítően gyümölcsös frissítő 40% Clausthaler Original alkoholmentes sör és 60% szűretlen citromos limonádé párosítása. A világos sárga színű citromos radler jéghidegen fogyasztva tökéletes szomjoltó a forró nyári napokon.

A sörgyár innovációjának köszönhetően egy új, ugyanakkor az 1516-os német sörtisztasági törvénnyel összhangban lévő egyedi megoldást szabadalmaztatott. Az innováció lényege, olyan alapanyagok kerültek összeválogatásra, amelyek a sörcefrében minimális mennyiségű malátacukrot tartalmaznak, ennek megfelelően egészen kevés alkohol keletkezik. Az így kapott ital a legkiválóbb sörök minden alapvető tulajdonságával és ízvilágával rendelkezik.

A Clausthaler az 1979-es piaci bevezetése óta az alkoholmentes sörpiaci szegmens értékmérője.

Egyedi gyártási műveletnek köszönhető a főzés során nem az elkészült termékből vonják ki az alkoholt, mint a hagyományos eljárásnál, hanem megelőzik az alkohol kialakulását, mindezt úgy, hogy a sör megfeleljen az 1516-ban megalkotott Német Sörtisztasági Rendeletnek és az ínyenceknek egyaránt.

Alkoholtartalom: 0,0% v/v

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron