Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Eszterbauer - Szekszárdi Tüke Bikavér 2020 0.75 l

Eszterbauer - Szekszárdi Tüke Bikavér 2020 0.75 l
ItalClub Ár
3.125 Ft
Egységár: 4.167 Ft/l, Csomagolási egység: 1

 

A Bikavér eredete és története kötelez, Szekszárdon nem létezhet pince e bor nélkül. Válogatott, csúcsminőségnek szánt tételekből házasított, koncentrált, testes, elegáns bor elkészítése volt a borászat célja. Alapja a kékfrankos és a kadarka, világfajtákkal házasítva. Hagyományos feldolgozással, 14 hónapos fahordós érleléssel készült.
 
Komoly színek és komoly mozgás a pohárban. Illata hűvös, van benne egy szép, egyszerre gyümölcsös és fűszeres jegy, sok meggy, egészen mélyeket lehet belőle szippantani. A szájban lágy, sima felszínű tanninokal, szép savakkal. Energikus és komoly, de behízeleg és jól fogyasztható. Megint szép fűszeres-gyümölcsös játék, nagyon szép hordó, rétegzett, nagy bor.

Alkoholtartalom: 14,5% 

Borcímke fotón:
\\\\\\\"Dédnagypapám szerepel a címkén, aki a szekszárdi paraszt-polgári világ egyik meghatározó alakja volt. Édesapja (ükapám) Szekszárd város bírája (1867), Ő maga az 1910-es években a város képviselő testületének tagja, 1919-ben a kommunista diktatúra túsza, az 1929-ben alakult országos hírű és sikeres Szekszárdi Pinceszövetkezet egyik alapítója. És egy azon „tüke” szekszárdi szőlőművelők közül, akiktől a Bikavért is örököltük\\\\\\\" Eszterbauer János.
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron