Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Eszterbauer - Szekszárdi Tüke Bikavér 2016

Eszterbauer - Szekszárdi Tüke Bikavér 2016
ItalClub Ár
3.286 Ft
Egységár: 4.381 Ft/l, Csomagolási egység: 1

 

A Bikavér eredete és története kötelez, Szekszárdon nem létezhet pince e bor nélkül. Válogatott, csúcsminőségnek szánt tételekből házasított, koncentrált, testes, elegáns bor elkészítése volt a borászat célja. Alapja a kékfrankos és a kadarka, világfajtákkal házasítva. Hagyományos feldolgozással, 14 hónapos fahordós érleléssel készült.
 
Komoly színek és komoly mozgás a pohárban. Illata hűvös, van benne egy szép, egyszerre gyümölcsös és fűszeres jegy, sok meggy, egészen mélyeket lehet belőle szippantani. A szájban lágy, sima felszínű tanninokal, szép savakkal. Energikus és komoly, de behízeleg és jól fogyasztható. Megint szép fűszeres-gyümölcsös játék, nagyon szép hordó, rétegzett, nagy bor.

Alkoholtartalom: 14,5% 

Borcímke fotón:
\\\"Dédnagypapám szerepel a címkén, aki a szekszárdi paraszt-polgári világ egyik meghatározó alakja volt. Édesapja (ükapám) Szekszárd város bírája (1867), Ő maga az 1910-es években a város képviselő testületének tagja, 1919-ben a kommunista diktatúra túsza, az 1929-ben alakult országos hírű és sikeres Szekszárdi Pinceszövetkezet egyik alapítója. És egy azon „tüke” szekszárdi szőlőművelők közül, akiktől a Bikavért is örököltük\\\" Eszterbauer János.
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron