A soproni borvidékekre jellemz? kékfrankosból álló Újra Együtt bor létrehozásával, minden bort kedvel?nek szeretne a Pfneiszl család lehet?séget nyújtani arra, hogy a család történetének részese lehessen. Az Újra Együtt piaci megjelenését sem véletlenszer?en határozta el a család. Az alapos megfontolást követ?en az els? palack Újra Együtt bor 2004 május elsején hagyta el a pincét; pontosan azon a napon, amikor Magyarország az Európai Unió tagjává vált. A 2009-es évt?l kezdve a családnál a borok az ökológiai gazdálkodás elvei alapján készülnek, így már biobornak hívhatjuk.
Friss, üde, harmonikus vörösbor, amely azonnal és közvetlenül adja magát, h?tve ugyanúgy, mint szobah?mérsékleten, telis-tele bogyós gyümölcsösséggel, üt?s alkohol vagy húzós tannin nélkül. A bor málnás, meggyes, cseresznyés gyümölcsössége szépen egészül ki a fajta f?szeres jegyeivel.
Házias ételekhez, tésztafélékhez, sushihoz ajánljuk.
Alkoholtartalom: 12,5%