Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Ital Club Borválogatás /
Bor házhozszállítás – online bor rendelés:
Az italclub összegyűjtötte Magyarország borvidékeit. Bármelyik borvidékről tudsz bort rendelni. A borvidék kategórián belül összegyűjtöttük az ott találhtó pincészeteket is. A pincészet borai közül válaszva máris megrendelheted kedvenc boraid. Válogasd össze kedvenc boraid és mi házhozszállítjuk azokat.
Balatoni BorvidékBalatoni Borvidék
Különleges mikroklímájú vidék, melyből a Badacsonyi Borvidék kissé kiemelkedik jellegzetes tanuhegyével. A borvidék jellegzetes fajtái: Szürkebarát, Olaszrizling, Chardonnay.

Terméklista »
Egri BorvidékEgri Borvidék
Eger a borok bástyája, ahol már csaknem 1000 éve foglalkoznak szőlő- és bortermeléssel, s a legöregebb borospince kora közel 400 év. A borvidék jellegzetes fajtái: Bikavér, Leányka, Debrői Hárslevelű, Kékfrankos és Kékmedoc.

Terméklista »
Etyek - Budai BorvidékEtyek - Budai Borvidék
Az Észak-dunántúli borrégió legkeletibb, Buda környéki szőlőket felölelő része. Teljes termőterülete 5600 ha, ebből 3927 I. osztályú. Jellemző fajták Chardonnay,Királyleányka,Muskotály,Olaszrizling,Rajnai rizling,Sauvignon blanc.

Terméklista »
Kunsági BorvidékKunsági Borvidék
A borvidék, ahol az egyes körzetek nagysága megegyezik az ország további borvidékeinek átlagos szőlőterületével. Jellegzetes fajtái: Cabernet -Sauvigno, - Franc, Cserszegi Fűszeres, Kunsági Irsai Olivér, Kadarka.

Terméklista »
Mátrai BorvidékMátrai Borvidék

A Mátra lábánál elterülő történelmi borvidék jellegzetes fajtái: Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Chardonnay, Kékfrankos, Leányka, Olasz rizling, Ottonel muskotály, Sauvignon, Szürkebarát, Tramini.Terméklista »
Pannonhalma-Sokoróaljai, Ászár- Neszmélyi borvidékPannonhalma-Sokoróaljai, Ászár- Neszmélyi borvidék
Pannonhalma-Sokoróaljai az egyik legkorábbi borvidék, ahol a magyarországi Bencés Főapátság területén, már az államalapítás után szőlőt termeltek. Ászár-Neszmélyi Borvidék középkori hagyományokkal rendelkező borvidék

Terméklista »
Pécsi BorvidékPécsi Borvidék
Számos borász pincéjében találkozhatunk különleges, csak a borvidékre jellemző borokkal, pl. a Cirfandlival,  illetve a jó száz éve telepített Csomorikával, melyet tévesen Juhfarknak is neveznek.


Terméklista »
Somlói BorvidékSomlói Borvidék
Az ország legkisebb területű történelmi borvidéke, a Bakony hegyég lábánál, de már a Kisalföld síkságából kiemelkedő Somló szoknyáján. Jellemző fajták: Olaszrizling, Juhfark, Furmint, Hárslevelű, Tramini, Szürkebarát, Chardonnay.

Terméklista »
Soproni BorvidékSoproni Borvidék
A borvidéken a Kékfrankos kiemelkedő. Jelentős a Zweigelt, Cabernet sauvignon és Pinot noir. Fehérborok: a Zöld veltelini, Tramini, Zenit, Korai piros veltelini. A klíma a késői szüretelésű desszert borok előállításának is kedvez.

Terméklista »
Szekszárdi BorvidékSzekszárdi Borvidék
A borvidék Habsburg Birodalom-szerte ismert volt, mivel a török kiűzését követően a lakosság fő megélhetési forrása a szőlőtermesztés volt. Jellegzetes fajták Kékfrankos, Cabernet Franc, -Sauvignon, Zweigelt, Kadarka, Veltelini.

Terméklista »
Tokaj-hegyaljai BorvidékTokaj-hegyaljai Borvidék
A világ első zárt borvidéke 1737 óta. Régi mondás, hogy a tokaji bor a borok királya, és a királyok bora. Ez a felséges magyar borkülönlegesség valóban a legkülönb az elsőrangú magyar borfajták közül.

Terméklista »
Villányi BorvidékVillányi Borvidék
Villány tüzes vörösborai és Siklós fehérborai egy történelmi borvidéken, mely a legdélebbi borvidéke hazánknak. Műemlék pincesorok rejtik itt a jellegzetes fajtákat: Siller, Portugieser, Kadarka, Kékfrankos, Pinot noir, Zweigelt.

Terméklista »
Zwack Izabella BorválogatásZwack Izabella Borválogatás
Zwack Izabella Borválogatás nem csak egy borlista, egy bevásárlólista, dolgos kezek kollekciója. Célja, hogy a kis mennyiséget, kiemelkedő minőséget termelő pincészetek új generációját kutassa fel és segítse azok piacra jutását.

Terméklista »
Buli borok 1.5 literes kiszerelésbenBuli borok 1.5 literes kiszerelésben
Milyen a jó buli bor? Könnyen érthető, finom, nagyon itatja magát.

Terméklista »
A kosaramban:
A kosár üres...
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron