Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Martell VS 0.7 l díszdobozban

Martell VS 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
11.999 Ft
Jelenleg nem kapható!

A Martell VS a világ egyik legkedveltebb VS-kategóriájú konyakja. Közel 150 éve forgalmazza a konyakház.

Szín: világos arany
Illat: lágy és kellemes friss szőlő illatával, és tölgyes jegyekkel
Íz: erőteljes, de harmonikus, és kiegyensúlyozott, gyümölcsös alapú a tölgyfa jegyekkel

A Martell VS ideális alapanyaga gyömbéres long drinkekenek, és koktéloknak.

A Martell a türelem a tökéletesség és a szenvedély remekműve, a világ legfinomabb konyakja, a francia kultúra évszázadainak terméke. Bordeaux-tól délre a Charante folyó mentén található Franciaország legkitűnőbb szőlőtermő vidéke, Grand Champagne, ahol Cognac városában 1715 óta készítik ezt a nemes italt. A különböző érlelési metódusoknak és időszakoknak köszönhetően az egyes fajták íz- és színvilágának különbözősége. Minél hosszabb az érlelési folyamat, annál sötétebb és aromásabb a konyak.


A nagy konyakházak közül a Martell a legidősebb. Története 1715-ig nyúlik vissza, amikor Jean Martell – egy csempészcsalád leszármazotta – megalapította a céget azzal a célkitűzéssel, hogy kizárólag csúcsminőségű konyakokat készítsen. Amikor 1753-ban meghalt, a konyakház már igen sikeres volt. Előbb özvegye, Rachel, majd két fia, Jean és Frédéric-Gabriel folytatták a családi üzletet. A 18. század második felében már évi 200 ezer liter konyakot exportáltak Angliába. Annyira sikeres volt a Martell konyak Angliában, hogy az 1800-as évek elejére, IV. György angol király uralkodása alatt, London vált a Martell-kereskedelem központjává. 1842 után a Martell célba vette a kínai piacot és fokozatosan kiépítette exportpiacait a Távol-Keleten.

A kifejezetten luxusterméknek szánt Cordon Bleu 1912-es bevezetése óriási hatással volt a cég sikereire. Azóta ez lett a világ egyik legkedveltebb konyakja. Ezzel a legendás itallal, valamint a L’Or de Jean Martell, a Création Grand Extra és a Chanteloup Perspective konyakokkal a cég erősen beágyazta magát a luxustermékek piacára. Ezeket a termékeket nagy kampányokkal vezették be a piacra, ami a pérmium konyakok forgalmának általános fellendülését eredményezte. A Martell a Comité Colbert, a francia luxustermék-gyártó cégek szövetségének tagja. 

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron