Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Otard VSOP Cognac 40% 0.7 l díszdobozban

Otard VSOP Cognac 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
23.256 Ft
Jelenleg nem kapható!
Az Otard VSOP egy Fine Champagne konyak, vagyis a két legjobb terroir keveréke, virágos illattal, körte, dohány, fűszer, vanília jegyekkel. Telt, lágy, gyümölcsösen édes, enyhén fűszeres ízek, nagyfokú kifinomultság, szép lecsengés.
Szín: óarany
Illat: virágos, körte, dohány, fűszer, vanília
Íz: lekerekedett és lágy, gyümölcsös édesség, fűszeres jegyek

Elnyert díj:
International Wine & Spirit Competition, London 2010: ezüstérem
Az Otard konyakháznak nagyszerű történelme van. Az otthonául szolgáló kastély, a Château de Cognac (másik nevén Château des Valois) a 11. század végén épült a viking és angol támadások elleni védekezésül. A 15. században Jean de Valois gróf építette újjá romjaiból, és a Valois-család székhelyévé tette. 1494-ben itt született François de Valois, a későbbi I. Ferenc francia király.
            
1688-ban a legendás viking vezér, Ottar leszármazotta, James O’tard skót báró követte II. Jakab angol királyt a franciaországi emigrációba. Dédunokája, Jean Baptiste Antoine Otard Cognac városában született 1773-ban. A francia forradalom idején letartóztatták és halálra ítélték, de a városiak fellázadtak és kiszabadították. Angliába menekült, ahonnan 1795-ben tért vissza. Megvásárolta a kastélyt és a család 1760 óta összegyűjtött konyakkészletére alapozva megalapította az Otard konyakházat. Később a város polgármesterévé és parlamenti képviselővé választották, és megkapta a Francia Becsületrendet is.
            
Ma az Otard konyakház kiváló termékeiről, elegáns csomagolásairól, és a luxustermékek piacán igen fontos, az exkluzivitás légkörét teremtő limitált szériás konyakjairól híres. 
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron