Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Otard VSOP Cognac 40% 0.7 l díszdobozban

Otard VSOP Cognac 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
23.256 Ft
Egységár: 33.223 Ft/l, Csomagolási egység: 1
Az Otard VSOP egy Fine Champagne konyak, vagyis a két legjobb terroir keveréke, virágos illattal, körte, dohány, fűszer, vanília jegyekkel. Telt, lágy, gyümölcsösen édes, enyhén fűszeres ízek, nagyfokú kifinomultság, szép lecsengés.
Szín: óarany
Illat: virágos, körte, dohány, fűszer, vanília
Íz: lekerekedett és lágy, gyümölcsös édesség, fűszeres jegyek

Elnyert díj:
International Wine & Spirit Competition, London 2010: ezüstérem
Az Otard konyakháznak nagyszerű történelme van. Az otthonául szolgáló kastély, a Château de Cognac (másik nevén Château des Valois) a 11. század végén épült a viking és angol támadások elleni védekezésül. A 15. században Jean de Valois gróf építette újjá romjaiból, és a Valois-család székhelyévé tette. 1494-ben itt született François de Valois, a későbbi I. Ferenc francia király.
            
1688-ban a legendás viking vezér, Ottar leszármazotta, James O’tard skót báró követte II. Jakab angol királyt a franciaországi emigrációba. Dédunokája, Jean Baptiste Antoine Otard Cognac városában született 1773-ban. A francia forradalom idején letartóztatták és halálra ítélték, de a városiak fellázadtak és kiszabadították. Angliába menekült, ahonnan 1795-ben tért vissza. Megvásárolta a kastélyt és a család 1760 óta összegyűjtött konyakkészletére alapozva megalapította az Otard konyakházat. Később a város polgármesterévé és parlamenti képviselővé választották, és megkapta a Francia Becsületrendet is.
            
Ma az Otard konyakház kiváló termékeiről, elegáns csomagolásairól, és a luxustermékek piacán igen fontos, az exkluzivitás légkörét teremtő limitált szériás konyakjairól híres. 
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron