Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Remy Martin Louis XIII Grande Champagne Cognac 0.7 l díszdobozban

Remy Martin Louis XIII Grande Champagne Cognac 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
700.000 Ft
Egységár: 1 000.000 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Kiemelten összetett ízvilágú konyak. 

Több mint száz esztendős eaux-de-vie hozzáadásával készül a Rémy Louis XIII, mely exkluzivitását a párlat nemessége, és különböző érlelésű konyak-ok ízkavalkádja biztosítja. A Rémy XIII egy olyan páratlan luxusital, melyet páratlan alkalmakra ajánlunk. A Rémy Louis XIII további sajátossága a csomagolás, mely maga is tükrözi az ital nemességét és páratlan egyediségét. Az üveg hegyikristányból készült és zárókupakkal látták el, valamint az üveg nyakát 18 karátos arannyal futtatták be.

A cognac-ok királyát sokszáz különböző eaux-de-vie harmóniába simuló összhangja alkotja, melyek legöregebbje egy teljes évszázadig pihent hordójában, de a legfiatalabb is idősebb 40 évesnél.

Királyi megjelenés
A Louis XIII. csomagolása tükrözi az ital nemességét. Az előkelő díszdoboz kifinomultan elegáns üveget rejt, melynek 18 karátos arannyal futtatott nyaka fölött a bakkarai kristályból készült zárókupak finoman csiszolt vonalai teszik tökéletessé az üveg megjelenését.

Fogyasztása: Kézmelegen, konyak pohárból.

Származási hely: Cognac, Franciaország

Történelme: Rémy Martin 1724-ben alapította meg cégét. A Rémy Martin konyakok emblémájául választott mitológiai kentaur alak megtestesíti a konyak ház legfőbb értékeit: tradíciót és elkötelezettséget, a lábával a földön álló, de az ég felé törekvő embert. Készítéséhez kizárólag Champagne vidékéről a
Cognac régió igazi szívéből származó szőlőt használják, mivel a jó talajminőségnek és a kivételes geológiai feltételeknek köszönhetően csak e területről származó eaux-de-vie-nek van ilyen kivételesen gazdag aromája. A Rémy Martin az egyetlen jelentős konyak ház. Csakis innen válogatja ki a fürtöket, ezért joggal ékesíti palackját a Fine Champagne felirat.

A nagy konyak-házak megalapítását a XVIII. század hozta magával. Az azóta eltelt évszázadok rengeteg tapasztalatával, kísérletezéseivel jutott el a konyak - ez a nemes párlat - a különleges minőséghez és a megérdemelt világhírnévhez. Az értő közönség számára valószínűleg nem mondunk újdonságot, ha kijelentjük, hogy az előkelő konyak nevet csak az a párlat viselheti, melyet a franciaországi Cognac régió pincéi érleltek. A francia kormány - a gyártók és a konyak minőségének védelmében - 1906-ban egyértelműen szabályozta a konyak fogalmát, mely szerint az értékes nedűnek egész sor kitételnek kell megfelelnie.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron