Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Konyak/Cognac, Brandy / Remy Martin Louis XIII Grande Champagne Cognac 0.7 l díszdobozban
Remy Martin Louis XIII Grande Champagne Cognac 0.7 l díszdobozban
Remy Martin Louis XIII Grande Champagne Cognac 0.7 l díszdobozban
Ár: 600.000 Ft
Egységár: 857.143 Ft/l
Csomagolási egység: 1
 
 

Vásárold meg Remy Martin Louis XIII Champagne konyakját és AJÁNDÉKBAN megkapod az 52.000 Ft értékű Remy Martin XO Excellence Konyakot!

A mély arany színű luxus kategóriájú konyak magában hordozza a rózsa, a füge, a viola, a méz és a kandírozott gyümölcs tökéletes ízhatását.

Kiemelten összetett ízvilágú konyak.
Több mint száz esztendős eaux-de-vie hozzáadásával készül a Rémy Louis XIII, mely exkluzivitását a párlat nemessége, és különböző érlelésű konyak-ok ízkavalkádja biztosítja. A Rémy XIII egy olyan páratlan luxusital, melyet páratlan alkalmakra ajánlunk. A Rémy Louis XIII további sajátossága a csomagolás, mely maga is tükrözi az ital nemességét és páratlan egyediségét. Az üveg hegyikristányból készült és zárókupakkal látták el, valamint az üveg nyakát 18 karátos arannyal futtatták be.

A cognac-ok királyát sokszáz különböző eaux-de-vie harmóniába simuló összhangja alkotja, melyek legöregebbje egy teljes évszázadig pihent hordójában, de a legfiatalabb is idősebb 40 évesnél.

Királyi megjelenés
A Louis XIII. csomagolása tükrözi az ital nemességét. Az előkelő díszdoboz kifinomultan elegáns üveget rejt, melynek 18 karátos arannyal futtatott nyaka fölött a bakkarai kristályból készült zárókupak finoman csiszolt vonalai teszik tökéletessé az üveg megjelenését.

Fogyasztása: Kézmelegen, konyak pohárból.

Származási hely: Cognac, Franciaország

Történelme: Rémy Martin 1724-ben alapította meg cégét. A Rémy Martin konyakok emblémájául választott mitológiai kentaur alak megtestesíti a konyak ház legfőbb értékeit: tradíciót és elkötelezettséget, a lábával a földön álló, de az ég felé törekvő embert. Készítéséhez kizárólag Champagne vidékéről a
Cognac régió igazi szívéből származó szőlőt használják, mivel a jó talajminőségnek és a kivételes geológiai feltételeknek köszönhetően csak e területről származó eaux-de-vie-nek van ilyen kivételesen gazdag aromája. A Rémy Martin az egyetlen jelentős konyak ház. Csakis innen válogatja ki a fürtöket, ezért joggal ékesíti palackját a Fine Champagne felirat.

A nagy konyak-házak megalapítását a XVIII. század hozta magával. Az azóta eltelt évszázadok rengeteg tapasztalatával, kísérletezéseivel jutott el a konyak - ez a nemes párlat - a különleges minőséghez és a megérdemelt világhírnévhez. Az értő közönség számára valószínűleg nem mondunk újdonságot, ha kijelentjük, hogy az előkelő konyak nevet csak az a párlat viselheti, melyet a franciaországi Cognac régió pincéi érleltek. A francia kormány - a gyártók és a konyak minőségének védelmében - 1906-ban egyértelműen szabályozta a konyak fogalmát, mely szerint az értékes nedűnek egész sor kitételnek kell megfelelnie.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron