Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Visszaváltós üveges ásványvizek, szénsavas, szénsavmentes italok
Tovább az oldalra

Courvoisier VSOP 0.7 l

Courvoisier VSOP 0.7 l
ItalClub Ár
18.232 Ft
Egységár: 26.046 Ft/l, Csomagolási egység: 1

A két legjobb termőterületről, a Grande és a Petite Champagne cruből származó, akár 10 évig is érlelt párlatokból összeállított elegáns, érzéki blend, virágos ízekkel és vanília jegyekkel.
Illat és íz: selymes, enyhén vajas vanília, szárított gyümölcsök, nehéz rózsa és szegfű.

Elnyert díjak:
San Francisco World Spirits Competition, 2011: ezüstérem.
San Francisco World Spirits Competition, 2009: aranyérem.
International Wine & Spirits Competition, London 2009: aranyérem.

A Courvoisier-ház legendás története 1809-ben kezdődik, amikor Emmanuel Couvoisier és Louis Gallois borkereskedő céget alapított Párizsban. A cég hírneve gyorsan emelkedett, így maga Napoleon Bonaparte is meglátogatta a raktáraikat. Annyira ízlett neki a cég által forgalmazott brandy, hogy parancsba adta tüzérségi egységeinek, hogy a morál javítása érdekében a katonák minden reggel kapjanak egy pohár konyakot. A waterloo-i vereség után Napoleont Szent Ilona-szigetére száműzték, ahová csak egyetlen luxus árut vihetett magával, és ő néhány hordó Courvoisier-konyak mellett döntött.

1828-ban az alapítók fiai, Felix Courvoisier és Jules Gallois áttelepítették a céget a Cognac-régióbeli Jarnac városába, mivel szigorúbb ellenőrzést akartak gyakorolni a konyak minősége fölött. Itt 1840-ben egy kastélyt építettek, amelyben a cég központja azóta is működik. 1909-ben az angol Simon-családvásárolta meg a céget, akik első lépésükként bevezették a közismertNapoleon-sziluettet a cég logójaként. 1910-ben pedig piacra dobták az első Napoleon-kategóriájú (minimum 6-éves érlelésű) konyakot, a szintén legendássá vált szaténfényű palackban. 1984-ben, azóta is egyetlen konyakgyártóként, a Courvoisier megkapta a Prestige de la France kitüntetést Jacques Chiractól, amely a legmagasabb minőségi díj Franciaországban.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron