Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Remy Martin XO Excellence 40% 0.7 l díszdobozban

Remy Martin XO Excellence 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
62.990 Ft
Egységár: 89.986 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Az összes létező XO közül a Rémy Martin XO egyesíti magában a legtöbb fajta és évjáratú konyakot, ezért a legösszetettebb és harmonikusabb ízű mind között. Az igazi ínyencek itala, exkluzív megjelenéssel.

A Rémy Martin XO Excellence pazar aromák fényűző keveréke, a kiválóság ízét nyújtja a konyakbarátoknak. A tüzes mahagóni színű párlatban a fehér virágok (jázmin, írisz) dús illatával lédús szilva, érett füge és kandírozott narancs, valamint leheletnyi frissen őrölt fahéj és mogyoró íze párosul. Lecsengése bársonyos, gazdag és hosszan tartó.
Rémy Martin, aki eredetileg szőlőtermelő volt, 1724-ben alapította meg a céget, amely azóta is családi vállalkozásként működik. Miután 1774-ben további szőlőterületeket vásárolt Cognac városa körül, a család a régió egyik legjelentősebb konyakkészítőjévé vált. Paul Emile Rémy Martin találta ki akentaur-logót 1870-ben, illetve ő fejlesztette ki a Fine Champagne blendet is (min. 50% Grande Champagne, valamint Petite Champagne) 1898-ban, amelyet 1938-ban ismert el a francia jog önálló cru-ként. 1948 óta a legtöbb Rémy Martin konyak Fine Champagne blend.
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron