Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Martell VSOP 40% 0.7 l díszdobozban

Martell VSOP 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
19.500 Ft
Egységár: 27.857 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Martell Very Superior Old Pale konyakot 1840-ben készítettek először. Címkéjét XIV. Lajos francia király képe díszíti, tisztelegve az 1715-ös esztendő, a Martell konyakház első és a Napkirály utolsó esztendeje előtt.

Íze enyhe, tökéletes egyensúly a gyümölcs és a fa jegyek között, citrus, vanília, mazsola és aszalt szilva felhangokkal. Lecsengése hosszú.

A Martell a türelem a tökéletesség és a szenvedély remekműve, a világ legfinomabb konyakja, a francia kultúra évszázadainak terméke. Bordeaux-tól délre a Charante folyó mentén található Franciaország legkitűnőbb szőlőtermő vidéke, Grand Champagne, ahol Cognac városában 1715 óta készítik ezt a nemes italt. A különböző érlelési metódusoknak és időszakoknak köszönhetően az egyes fajták íz- és színvilágának különbözősége. Minél hosszabb az érlelési folyamat, annál sötétebb és aromásabb a konyak.

A nagy konyakházak közül a Martell a legidősebb. Története 1715-ig nyúlik vissza, amikor Jean Martell – egy csempészcsalád leszármazotta – megalapította a céget azzal a célkitűzéssel, hogy kizárólag csúcsminőségű konyakokat készítsen. Amikor 1753-ban meghalt, a konyakház már igen sikeres volt. Előbb özvegye, Rachel, majd két fia, Jean és Frédéric-Gabriel folytatták a családi üzletet. A 18. század második felében már évi 200 ezer liter konyakot exportáltak Angliába. Annyira sikeres volt a Martell konyak Angliában, hogy az 1800-as évek elejére, IV. György angol király uralkodása alatt, London vált a Martell-kereskedelem központjává. 1842 után a Martell célba vette a kínai piacot és fokozatosan kiépítette exportpiacait a Távol-Keleten.

A kifejezetten luxusterméknek szánt Cordon Bleu 1912-es bevezetése óriási hatással volt a cég sikereire. Azóta ez lett a világ egyik legkedveltebb konyakja. Ezzel a legendás itallal, valamint a L’Or de Jean Martell, a Création Grand Extra és a Chanteloup Perspective konyakokkal a cég erősen beágyazta magát a luxustermékek piacára. Ezeket a termékeket nagy kampányokkal vezették be a piacra, ami a pérmium konyakok forgalmának általános fellendülését eredményezte. A Martell a Comité Colbert, a francia luxustermék-gyártó cégek szövetségének tagja.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron