Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Martell XO 0.7 l díszdobozban

Martell XO 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
58.538 Ft
Egységár: 83.626 Ft/l, Csomagolási egység: 1
A Martell XO elegáns, klasszikus konyak rendkívül gazdag aromákkal a legkifinomultabb ízlésűeknek, minden alkalomra. A Martell egyik csúcsterméke. A sötét borostyán színű konyak komplex és erőteljes illatú, szárított gyümölcsös jelleggel. A szájban először komplex, gyümölcsös jelleg érezhető, méhviasz, fa és bőr felhangokkal, majd fokozatosan szárított virágok, csípős fűszerek, szerecsendió és szantálfa bontakoznak ki. Lecsengése hosszú.

A Martell a türelem, a tökéletesség és a szenvedély remekműve, a világ legfinomabb konyakja, a francia kultúra évszázadainak terméke. Bordeaux-tól délre, a Charante folyó mentén található Franciaország legkitűnőbb szőlőtermő vidéke, Grand Champagne, ahol Cognac városában 1715 óta készítik ezt a nemes italt. A különböző érlelési metódusoknak és időszakoknak köszönhető az egyes fajták íz- és színvilágának különbözősége. Minél hosszabb az érlelési folyamat, annál sötétebb és aromásabb a konyak.

A nagy konyakházak közül a Martell a legidősebb. Története 1715-ig nyúlik vissza, amikor Jean Martell – egy csempészcsalád leszármazotta – megalapította a céget azzal a célkitűzéssel, hogy kizárólag csúcsminőségű konyakokat készítsen. Amikor 1753-ban meghalt, a konyakház már igen sikeres volt. Előbb özvegye, Rachel, majd két fia, Jean és Frédéric-Gabriel folytatták a családi üzletet. A 18. század második felében már évi 200 ezer liter konyakot exportáltak Angliába. Annyira sikeres volt a Martell konyak Angliában, hogy az 1800-as évek elejére, IV. György angol király uralkodása alatt, London vált a Martell-kereskedelem központjává. 1842 után a Martell célba vette a kínai piacot és fokozatosan kiépítette exportpiacait a Távol-Keleten.
      
A kifejezetten luxusterméknek szánt Cordon Bleu 1912-es bevezetése óriási hatással volt a cég sikereire. Azóta ez lett a világ egyik legkedveltebb konyakja. Ezzel a legendás itallal, valamint a L’Or de Jean Martell, a Création Grand Extra és a Chanteloup Perspective konyakokkal a cég erősen beágyazta magát a luxustermékek piacára. Ezeket a termékeket nagy kampányokkal vezették be a piacra, ami a pérmium konyakok forgalmának általános fellendülését eredményezte. A Martell a Comité Colbert, a francia luxustermék-gyártó cégek szövetségének tagja.
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron