Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Visszaváltós üveges ásványvizek, szénsavas, szénsavmentes italok
Tovább az oldalra

Hennessy VS 0.7 l díszdobozban

Hennessy VS 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
13.995 Ft
Egységár: 19.993 Ft/l, Csomagolási egység: 1
A Hennessy VS a világon a legnagyobb mennyiségben eladott konyak. Négy elsőrendű termőterületről származó, több mint negyvenféle borpárlat keveréke. Élénk ízű, testes ital, kifejezett tölgy- és mogyoróaromával, virágokkal, árnyalatnyi erdei gyümölccsel és vaníliával.
A Hennessy cég innovatív szellemét jelzi, hogy 1865-ben Maurice Hennessy, az alapító Richard Hennessy dédunokája volt az első, aki speciális osztályozást vezetett be a konyakoknál. Világszerte könnyen felismerhető jelölést keresett, és megtetszett neki az irodaablak kilincsét díszítő csillag. Ez a ***, azaz a "Háromcsillagos" Hennessy eredete, amelyet ma már VS-nek hívnak.
Az ír nemes, Richard Hennessy zsoldoskatonaként szolgált XV. Lajos (1715-1774) francia király haditengerészetében. Szolgálatai elismeréseként egy kis birtokot kapott Cognac városában. Családtagjai és barátai kérésére rendszeresen küldött konyakot haza Írországba. 1765-ben azután megalapította a Hennessy konyakházat, és üzletszerűen kezdett el foglalkozni a konyakkereskedelemmel. Halála után fia, James vitte tovább a családi vállalkozást, és egy jól működő konyakházat épített fel belőle. Tulajdonképpen ő hozta létre a Hennessy-brandet, és ő adta a cégnek a Jas (James) Hennessy & Co nevet, amelyet a mai napig visel. Vezetése alatt a cég nagy sebességgel terjeszkedett, és ez folytatódott a következő generációk alatt is. 1971-ben Kilian Hennessy a céget a pezsgőgyártó Moët et Chandon céggel egyesítve létrehozta a Moët Hennessy csoportot. 1987-ben ez a csoport egyesült a Louis Vuitton ruházati céggel, és létrejött a világ legnagyobb luxustermékekkel foglalkozó vállalata: a Louis Vuitton Moët Hennessy, röviden az LVMH.
      
Van egy másik családi hagyomány, amely végigkíséri a Hennessy történetét, és ez a Fillioux-családé: a konyakház pincemestere már a hetedik generáció óta a család tagjaiból kerül ki. Ez a hagyomány tette lehetővé, hogy a Hennessy fenntartsa termékei kiváló minőségét és továbbadja a szaktudást egyik generációról a másikra. Ma Yann Fillioux a Jas Hennessy & Co vezető pincemestere és egyben a cég ügyvezető igazgatója is.
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron