Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Vodka / Zubrowka Vodka 0.7 l
Zubrowka Vodka 0.7 l
Zubrowka Vodka 0.7 l
Ár: 3.595 Ft
Egységár: 5.136 Ft/l
Csomagolási egység: 1
 
 

Lengyel, prémium minőségű vodka különlegesség, melynek eredete a 16. századig vezethető vissza, a 18. századra pedig a lengyel nemesség kedvelt italává vált. Jellegzetességét egy fűféle (Hierochloe odorata) adja, amely a lengyel-orosz határ mentén fekvő Bielowieza Nemzeti Park tisztásain nő, és a vadon élő európai bölény kedvenc csemegéje. A Zubrowka vodka címkéjén ez a ritka bölényfajta látható. Minden üveg Zubrowka tartalmaz egy szálat e gyógyfűféléből, amely a vodka különleges védjegyeként kellemes ízt, illatot és enyhe zöldes árnyalatot kölcsönöz az italnak.

Színe tiszta, áttetsző. Illata kellemesen lágy. Tiszta illatvilágának jellegét enyhe fűszeres aroma kíséri. Ízében is valóban tiszta, lekerekedett karakterjegyekkel bír és itt is megjelenik az enyhe fűszeresség. Lecsengése közepesen hosszú, melengető.

A Zubrowka hírnevét számos rangos minőségi díj elnyerése is öregbíti, például magáénak mondhatja az Europrodukt és Polagra díjakat, arany- és ezüstérmeket Lisszabonban és Párizsban, valamint a brüsszeli Monde Selection versenyen is aranyéremmel díjazták.

Alkoholtartalom: 40%

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron