Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Visszaváltós üveges ásványvizek, szénsavas, szénsavmentes italok
Tovább az oldalra

Jim Beam Bourbon Red Stag whisky 32.5% 0.7 l

Jim Beam Bourbon Red Stag whisky 32.5% 0.7 l
ItalClub Ár
6.995 Ft
Egységár: 9.993 Ft/l, Csomagolási egység: 1

A Jim Beam Red Stag-je a híres Jim Beam-ből készül feketecseresznye ízesítéssel. Ezt a kizárólag természetes alapanyagokból származó új ízt azért készítették, hogy kiemeljék a Jim Beam nagyszerű íz világát, ugyanis a cseresznye a bourbon kultúra része az 1800-as évek óta, amikor a Manhattan megszületett. A fekete cseresznye ízét lassan és nagy odafigyeléssel ötvözve építették bele a bourbonbe, egy kivételes és különleges eljárással, hogy elérjék a Red Stag kifinomult íz világát.

Ízvilága a hagyományos Jim Beam íz minősége mellett gyümölcsökben gazdag jegyeket mutat. Érezni a tölgyfa hordóban érlelt (érlelési idő 4-8 év) ízt, ami keveredik az édes kukoricáéval, melyet a feketecseresznye lágysága egészít ki. Utóízében a selymes édes íz keveredik az igazi bourbon ízzel.

Ajánljuk önmagában fogyasztva, illetve koktélokhoz, mert a JIM Beam rajongók számára a Red Stag új koktél lehetőségeket is kínál. Ledönti a hagyományos bourbon íz határait, úgy fogyaszthatják, mint eddig soha. Az ízek variálhatók, az új íz megengedi a kóla és más alapanyagok használatát.

Alkoholtartalom: 32,5%

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron