Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Visszaváltós üveges ásványvizek, szénsavas, szénsavmentes italok
Tovább az oldalra

Ballantines 17 éves whiskey 40% 0.7 l díszdobozban

Ballantines 17 éves whiskey 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
25.150 Ft
Jelenleg nem kapható!

A 17 éves Ballantine\\\'s whisky klasszikus receptje 75 évre tekint vissza. Mély és komplex ízvilága miatt a távol-keleti fogyasztók számára \\\"a skót whisky\\\". Ez a közepesen testes ital az igazi műértőknek kínál klasszikus, de mégis kivételes ízt. Nem csoda, hogy ez a whisky nyerte a legtöbb díjat a 17 éves whiskyk között.

Skóciában 1494-ben említik először a kelta nyelven \\\"uisge beatha\\\", azaz az élet vize névre hallgató italt, majd 1823-ban jelentős adócsökkentés mellett engedélyhez kötötték a whisky előállítását. Ekkor alakultak az első, ma már világhírű lepárlóüzemek, mint például a George Ballantine (1807-1891) által Edinburgh-ban alapított vállalkozás. A fiai kezében továbbvirágzó alkoholkereskedés 1903-ban elnyerte a Royal Warrant kitüntető címet.

1919-ben a család eladta üzletét, az új tulajdonosok pedig sikeresen vették célba az USA piacait is. A szesztilalom dacára, az 1930-as évek közepére már a Ballantine\\\'s-é volt a keleti part legjobb értékesítési hálózata. A 60-as években aztán a cég Európát is meghódította, a 70-es években pedig a keleti blokkban is a Ballantine\\\'s termékei váltak a legkeresettebb skót whiskykké.

A Ballantine\\\'s név mára jól ismert minden whisky fogyasztó számára szerte a világon.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron