Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Johnnie Walker Blue Label Whisky 40% 0.7 l díszdobozban

Johnnie Walker Blue Label Whisky 40% 0.7 l díszdobozban
ItalClub Ár
77.990 Ft
Egységár: 111.414 Ft/l, Csomagolási egység: 1

A Johnnie Walker jelenleg a legszélesebb körben forgalmazott skót whisky a világon; több mint 200 országban, mintegy évi 120 millió eladott üveget forgalmaznak.

A Blue Label az egyik legritkább Johnnie Walker. Minden üveget selyemdobozba csomagolnak, egyedi sorszámmal és hitelességi igazolással látnak el. 60 évig érlelt alkotóelemet is tartalmaz!

Az egyik legidősebb házasított whisky. Rendkívül összetett, komplex ital, ízvilága betekintést enged a XIX. századi robosztus whiskyk készítésének hagyományaiba, miközben az érett gyümölcsökre emlékeztető ízkavalkádot is élvezheti a whisky rajongó.

Színe telt aranysárga. Illata rendkívül összetett.A bogyós és aszalt gyümölcsök testes aromái mellett jelen vannak a fás jegyzetek és a fűszeres illatok is. Az élményt halvány citrusos frissesség tökéletesíti. Ízvilága tökéletesen kiegyensúlyozott, a maláta gazdag édessége, a tejkaramella és a füst aromái és a csipetnyi csokoládés jegyzet tökéletes összhangban vannak egymással. Lecsengése virágos, fás, füstös, némi szilvára emlékeztető zamattal.

Valódi tökéletességét önmagában fogyasztva vagy kevés jégre töltve mutatja meg.

Alkoholtartalom: 40%

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron