Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves
Veuve Clicquet
Tovább az oldalra

Bruichladdich Islay Barley Whiskey 2010 50% 0.75 l

Bruichladdich Islay Barley Whiskey 2010 50% 0.75 l
ItalClub Ár
23.990 Ft
Egységár: 34.271 Ft/l, Csomagolási egység: 1

Ezt a whiskyt 2010-ben desztillált párlatokból alkották meg, a hozzá való árpát pedig a Coull, Crauch, Dunlossit, Island, Mulindry, Rockside, Starchmill és a Sundrland helyi farmokról szerezték be, frissen az aratás után. Az Optic és Oxbridge árpafajtákat 2009 őszén vetették. Bourbon és francia boroshordókban érlelték.


A tőzegmentes árpából készült párlatot a lepárló tengerparti raktáraiban érlelték, majd 50 fokra beállítva, nem hűtve szűrve palackozták. Ezt az \\\\\\\"islay-whisky programot\\\\\\\" teszi teljessé a Laddie azon kezdeményezése, hogy a szigeten - az I. világháborút követően - újra árpát termesszenek. Ez a mostani időszakban 800-1000 tonnát jelent évente, a negyedét a viktoriánus korabeli termésmennyiségének. 


Illatában könnyű, érett egres, ananász, mangó, édes piros alma, szilva, zöld szőlő, barack, menta majd vanília, fűszeres bourbon, pörkölt tölgy, datolya és oloroso sherry érezhető.

Ízében malátás édesség, gabona, méz, tiszta citrus, cukrozott mandula, karamellás alma, nugát, banán, gyömbérkenyér és egy kis sherry fedezhető fel benne.

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron