Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 évesNem, még nem vagyok 18 éves

Ajándék küldés

Az ajándék küldemények szállítása hétfőtől pétekig, 08:00 - 17:00 között történik. Megrendelésnél kérjük vedd figyelembe, hogy az ajándékcsomag 2 munkanap múlva ér célba. Sürgős, vagy hétvégi  kiszállítást ajándék küldemények esetében nem áll módunkban vállalni.

Ajándékküldés funkciónkkal a weboldalon található bármely termékkel meglepheted családtagjaidat, üzleti partnereidet, barátaidat, stb.

Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a terméket, melyet ajándékba szeretnél küldeni, mi peidg intézünk minden egyéb teendőt.

Miután összeállítottad a rendelést, a ”Pénztár” gomb megnyomása után kattints az ”Ajándékküldés Budapestre, vagy vidékre” szállítási módra.

Saját adataidon kívül, meg kell adnod a címzett adatait, akinek az ajándékot szeretnéd küldeni. A címzett telefonszámát mindenképpen add meg, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot a szállítás időpontjával kapcsolatban.

A küldeni kívánt termékhez ingyen választhatsz egy italtasakot, illetve egy üdvözlőlapot, melyre megfogalmazhatod személyes üzenetedet a címzettnek. Fontos, hogy ha szeretnéd, hogy a címzett tudja, hogy kitől kapott csomagot, írd alá az üdvözlőlapot, ellenkező esetben a neved nem fog szerepelni sehol a csomagon.

Ajándékküldés esetén rendelésed végösszegét online bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, melyről bővebben a ” Vásárlási és szállítási információk” menüpontban olvashatsz.

A rendelés elküldése után vevőszolgáltaunk értesíti a címzettet arról, hogy ajándékot fog kapni, illetve egyeztetjük vele a szállítás időpontját is. 

A rendelés végösszegéről kiállított számlát elküldjük Neked postai úton.

Ajándékot szeretnék küldeni

 

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron