Az Ital Club elkötelezett híve a kultúrált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesitalok fogyasztását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk és kiszolgálni nem tudjuk.
Kérünk nyilatkozz életkorodról.
Igen, elmúltam már 18 éves | Nem, még nem vagyok 18 éves
Ajándék küldés

Az ajándék küldemények szállítása hétfőtől pétekig, 08:00 - 17:00 között történik. Megrendelésnél kérjük vedd figyelembe, hogy az ajándékcsomag 2 munkanap múlva ér célba. Sürgős, vagy hétvégi  kiszállítást ajándék küldemények esetében nem áll módunkban vállalni.

Ajándékküldés funkciónkkal a weboldalon található bármely termékkel meglepheted családtagjaidat, üzleti partnereidet, barátaidat, stb.

Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a terméket, melyet ajándékba szeretnél küldeni, mi peidg intézünk minden egyéb teendőt.

Miután összeállítottad a rendelést, a ”Pénztár” gomb megnyomása után kattints az ”Ajándékküldés Budapestre, vagy vidékre” szállítási módra.

Saját adataidon kívül, meg kell adnod a címzett adatait, akinek az ajándékot szeretnéd küldeni. A címzett telefonszámát mindenképpen add meg, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot a szállítás időpontjával kapcsolatban.

A küldeni kívánt termékhez ingyen választhatsz egy italtasakot, illetve egy üdvözlőlapot, melyre megfogalmazhatod személyes üzenetedet a címzettnek. Fontos, hogy ha szeretnéd, hogy a címzett tudja, hogy kitől kapott csomagot, írd alá az üdvözlőlapot, ellenkező esetben a neved nem fog szerepelni sehol a csomagon.

Ajándékküldés esetén rendelésed végösszegét online bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, melyről bővebben a ” Vásárlási és szállítási információk” menüpontban olvashatsz.

A rendelés elküldése után vevőszolgáltaunk értesíti a címzettet arról, hogy ajándékot fog kapni, illetve egyeztetjük vele a szállítás időpontját is. 

A rendelés végösszegéről kiállított számlát elküldjük Neked postai úton.

Ajándékot szeretnék küldeni

 

A kosaramban:
A kosár üres...
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank.Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron